dimecres, 26 de maig del 2010

Vietnam

Els propers post tractaran tots de la nostre estada a Vietnam (ja gairebé exhaurida), l'ultim país del Sud Est Asiàtic abans de que ens separem i el nostre viatge de quatre acabi a Hanoi. Quan ens tornem a reunir a la India el dia 11 de Juliol ja nomes serem tres, haurem començat a tornar a casa poc a poc i tindrem una baixa molt significativa.

El dia 1 de juny, la Maria i el Pere tornaran a Indonèsia per fer un dels trajectes mes mítics de la regió, la travessa que va de Bali a Flores, mentre el Jan i jo creuem el Sud de Xina i freguem amb els dits els contraforts del Himàlaia per arribar a Hong Kong i Shanghai per veure com els xinesos preparen el mon del demà abans de dir-nos adéu.

Vietnam ha sigut un dels països mes sorprenents del viatge, una descarrega d'energia i sensacions que ens ha deixat molt satisfets i esgotats. Una gran experiència, difícilment millorable, que hem compartit amb l'Alicia, que va arribar a Saigon el dia 6 de Maig per donar-nos una mica de canya i aportar moltes ganes.

Tenir visita ha sigut una de les millors coses que ens podia passar ja que hem pogut tornar a gaudir, amb ulls nous i frescos, d'aquelles petites coses i detalls que havíem deixat de veure per haver-nos acostumat i que ja no ens cridaven l'atenció. De vegades ha de venir algú a recordar-te quan especial i curiós es tot allò que estàs fent i veient i que s'ha de gaudir perquè s'acabara ràpid.

Endavant amb la crònica: ho de Vietnam.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada