dissabte, 17 de juliol del 2010

Hong Kong

"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in the rain." Blade Runner

Dies de vins i roses per Hong Kong (l'autentic Blade runner d'Asia i la millor ciutat del continent) gracies al tiet del Jan. Una ciutat espectacular, intensa, descomunal, excesiva, vibrant i divertida, amb el millor ambient i skyline que hagem vist fins ara.

Persecucions pels carrers deserts de Kowloon a les 5 del mati, ressaques infernals al zulo de Mirador Mansions, tempestes tropicals, ferrys a Central, excursions al Victoria peak, sopars als millors locals, escapades a Macau, rellotges falsos, mala vida i no se com explicar al taxista com es torna a l'hotel. 5 dies per perdres pels carrers de Tsim tsa Tsui, Central i Kowloon i gaudir de l'antiga perla de l'imperi britànic. 5 dies per oblidar-se i descansar una mica de Xina. 5 dels millors dies del viatge i unes ganes de tornar increibles.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada