dimarts, 5 de gener del 2010

Con-air


El nostre bus de la mort es el primer per la dreta

Els autobusos nocturns de llarg recorregut amb aire condicionat son una de les plagues mes mortíferes de tercer mon. Cada any maten mes gent que la malària o la homeopatia.

Fa un fred tan bestia que nomes pots desitjar que s'estampi el bus per acabar amb el patiment. Si s'estampa atropellant el fill de puta que va inventar els aparells d'aire condicionat, millor.

El problema es que es impossible entendre per què cony fot tant fred i ningú puja la temperatura?

Els passatgers ho odien, venen al bus equipats amb mantes, bufandes i edredons. Els vells ja no viatgen per por a no despertar-se mai mes.

Peró, i els conductors? el fill de puta del conductor i el seu ajudant (algun dia parlarem d'aquest herois anònims) van mes abrigats que ningú. Pantalons llargs, jaquetes d'aviador dels anys 40, jerseis de llana... no son imbecils, no volen morir.

Queda clar que l'aire no agrada a ningú... per què aleshores, per què??

Per què ningú ho apaga, per què ningú fa res?

Es un misteri que no te ni tindrà explicació. D'aqui trenta anys aquestes maquines infernals seguiran matant gent a les carreteres perquè si. No hi ha cura per un mal que no te explicació.

4 comentaris:

  1. Molt fina la entrada sr Jair Dominguez!!

    Bromes a prt, molt jartes les histories!!

    1 abrassada desgraciat!!

    ResponElimina
  2. jajajja!
    Se m'havia passat aquesta entrada, no l'havia llegit!

    Molt fi lo de la homeopatia i m'ha agradat molt la referència al personatge ajudant del conductor!

    POOOR LA PARADAAAA!!

    Abraçades!

    ResponElimina
  3. Josemanito!

    aquest bus a Banaue va ser molt xungo pero no supera el de Ciudad Bolivar-Santa Elena, falta el militar mongui per superar-ho.

    aquesta nit em toca un de 15hores, Bukkittinggi - Danau Toba... em ralla nomes de pensar-ho.

    una abrasada!

    ResponElimina
  4. jajjaja!!

    Que bo! a nosaltres ens passa igual cada cop que pugem a un bus a filipines..ja anem amb calchetos i gairebe gorru..buidem la meitat de la bossa per pujar! son mitg curts i els hi costa a saco entendre que es inutil, inclus letal com dius...pero finalment ho vam aconseguir a un bus de 7h (si no estariem tots morts..). Ens va costar uns 15 minuts de rellotge de discussions, quina tela, per pesades ho van apagar pero tothom al bus estava mlt agrait..

    ResponElimina