dilluns, 4 de gener del 2010

Manila, es molt chulo

Manila es una gran merda. Manila es com Gotham City però tropical. Es la ciutat perfecte per un Joker de la vida, per un visionari que gaudeixi del caos. Del caos mes absolut. Manila es caos a tope.

Some men just want to watch the world burn
*. A Manila l'incendi ja fa temps que crema i el caos ho controla tot. En Batman s'ha quedat a Boracay prenent mojitos.

Si a tu et posa cremar-ho tot, aquest es el teu lloc. Si a tu t'agrada anar de putes, aquest es el teu lloc. Si a tu t'agraden les dues coses, t'ha tocat la loteria. Si a tu t'agrada caminar mentres esquives gent que dorm al terra, aquí això es esport nacional. Aquí no hi ha esquemes, no hi ha res planificat. Per fer l'infern una mica pitjor nomes hi ha restaurants Coreans.

Les darreres 30 hores les hem passat a Manila esperant un bus que ens portes al Nord. Mai havia pensat que m'agradaria estar en un centre comercial tot el sant dia per no haver de sortir al carrer.

Si la primera vegada que varem estar aquí la cosa va acabar amb un cavall desplomant-se al mig del carrer als peus del Pere (no es broma, l'home que tenia al costat li va dir "men, just keep walking"), ahir no podia ser menys. Moments abans de que surtis el nostre bus va esclatar una baralla campal a l'estacio que va acabar amb un home refugiat a dins d'un dels busos per evitar que la sempre temible massa l'acabes linxant. tot sigui dit, la baralla la va començar ell amenaçant una venedora i la seva filla charnega amb uns pals. La dona el va començar a apallissar amb un pal de metall i tot de taxistes exaltats es van sumar a la massacre. Al conductor el bus li feia tot molta gracia i va tenir el detall d'esperar a que tot acabes per marxar.

Manila, es molt chulo. El dia 8 i tornem.

*The Dark Night, L'Alfred li diu al Bruce Wayne quan descriu al Joker.

Estem a un poble al nord, Banaue, e internet no funciona i no puc carregar les fotos, ja tornaré a editar el post mes endavant amb elles quan trobi una connexió millor.

4 comentaris:

  1. Bernitossss!!

    com que no t´has apuntat a linxar al tiu?

    veig que el viatge molt bé! quina enveja cabrons!

    per aquí tot bé, el Toni ja té la transferència preparada, el Jan no havia fet tants treballs en la seva vida com ara (ni quan feia tres carreres..) i el Jose té números per marxar a França.. i sí, el teu germà és més guapo que tú!

    ptnsssssss als dos!

    xavi

    ResponElimina
  2. Xavi!

    El meu germa es com trenta vegades mes lleig que jo...

    diga-li al toni que la transferencia ja tarda... que ho arregli amb el banc. estic preocupat i al final s'acabara juntant aquesta transferencia amb la seguent!

    No em vaig apuntar a la baralla perque feia por de veritat... aquella gent anava a matar en serio.

    Com va tot? encara queda gent al curro o ja els has ventilat a tots? que veu fer per cap d'any?

    nosaltres el dia 9 anem a Indonesia, a Sumatra, via Singapur.

    una abrasada!!

    ResponElimina
  3. Com bé ha senyalat el Xavi, el teu germà és molt més guapo que tu. Són coses que s'han d'assumir.

    Abans he vist la foto del fetus aquell de pollito i era repugnant!

    Ja ens hem posat en contacte amb el Jan per donar-li tot el que t'ha de portar.

    Una abraçada!

    Adrià

    ResponElimina
  4. d entrada vull destacar dues coses: "el dia 8 HI tornem" (la H tio, la H!) i sobretot..."la noche oscura"? t sona a nom de peli? o t sona més "el caballero oscuro" ??? la K, tio, la K! The Dark Knight!

    seguire comentant en altres posts...suposo que no necessites que firmi,no? jeje

    ResponElimina