diumenge, 31 de gener del 2010

Penang


Avui estem a Penang, a on varem arribar ahir a la nit en un vol des de Medan, Sumatra. Ens quedarem fins demà a la tarda, quan anirem cap a Bangkok per reunir-nos amb el Jan i la Maria.

Ahir ens fa costar Deu i ajut trobar hostal, no menteixo si dic que vam preguntar en 15 o 20 hostels patejant durant dues hores amb la motxilla a l'esquena. Al final vam trobar-ne un de molt maco, net i acollidor (menció especial a la simpatia aclaparadora del tiu de l'entrada) a Chinatown. la meva teoria es que, a l'habitacio de l'esquerra hi havia mitja dotzena de prostis xines cridant i rient com adolescents en zel, i a la de la dreta un fumador enpedernit de 3 paquets al dia tossint i vomitant sang per les parets. No han fet soroll, no. Hem dormit molt be i gracies a que un dels dos llits estava en estat impracticable, ho hem pogut fer juntets en el mateix llit. Recomano amb ganes les instal·lacions sanitàries de l'hostal.

No tenim pensat fer res a Penang a part de menjar com trujes (es una de les meques grastonomiques del Sud-Est Asiatic), i descansar, així que us deixo amb un parell de fotos de little India i Chinatown.

la meva primera conclusió profunda, meditada i ponderada sobre els xinos es que son uns fills de puta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada